Älykkäät kulunhallinnan järjestelmät

Kumppanisi kulunhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa. Visy Access Gate
-kulunvalvontajärjestelmä ja älykkäät konenäkösovellukset sekä keskittävät alueesi ajoneuvo- ja henkilöliikenteen hallinnan että
automaattisesti tunnistavat ja rekisteröivät saapuvan ja lähtevän rahdin.

Olemme sitoutuneita jatkuvaan kehitykseen ja rakentamaan järjestelmistämme yhä kokonaisvaltaisempia automaatioympäristöjä, jotta asiakkaillamme on aina käytössä viimeisimmät työkalut alueturvallisuudesta huolehtimiseen.

Konenäkösovellukset osana kulunhallintaa

Visy Access Gate – Kulunhallinnan järjestelmäympäristö takaa sujuvan kulkemisen alueellasi

Visy Access Gate on suunniteltu hallitsemaan kaikkea ajoneuvo- ja henkilöliikennettä teollisuusympäristöissä ja logistiikkakeskuksissa. Järjestelmän modulaarisuus ja laajat toiminnallisuudet mahdollistavat skaalautuvuuden niin yksittäisten ja pienten alueiden kuin myös suurten ja valtakunnallisesti toimivien yritysten kulunhallinnan tarpeisiin.

Lue lisää

Palvelut

Järjestelmäintegraatiot

Järjestelmäintegraatiomme mahdollistavat Visy Access Gate -kulunhallintajärjestelmän sekä eri tietojärjestelmien välisen kommunikoinnin. Olipa kyseessä sitten toiminnanohjausjärjestelmän, logistiikan tai muiden liiketoimintaasi liittyvien järjestelmien integrointi, asiantuntijatiimimme varmistaa, että tarvitsemanne tieto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
» Lue lisää

Huolto- ja ylläpitopalvelut

Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia huolto- ja ylläpitopalveluita, jotka varmistavat Visyn järjestelmien ja laitteiston optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Asiantunteva tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka huolehtivat toimintasi jatkuvuudesta ja auttavat arjessa järjestelmien käytössä.
» Lue lisää

Uutiset ja Referenssit

Seuraa meitä

Visy Oy

”Turvallisuus on yksi Kemin Sataman perusarvoista. Riskianalyysin ja tarkastelumme pohjalta päädyimme siihen, että Visy tarjoaa parhaimman kokonaisratkaisun ja vastaa korkeisiin vaatimuksiimme”, Markku Rautio, toimitusjohtaja.

Lue lisää

Visy Oy

Helsingin satama hallinnoi liikennevirtoja Visyn SmartPort-porttijärjestelmällä sekä älykkäillä rahdin tunnistus- ja mittausratkaisuilla Länsisatamassa ja Katajanokan satamassa. Järjestelmä kuvaa ja tunnistaa automaattisesti saapuvat henkilöajoneuvot sekä raskaan liikenteen tarkistaen samalla kulkuluvat, mikä merkittävästi sujuvoittaa laivaan ajoa ja vähentää turhaa tyhjäkäyntiä satama-alueella. 🌱

Lue lisää

Visy Oy

Metsä Group Kemin uusi biotuotetehdas sekä laajennettu kartonkitehdas ovat käynnistyneet. Alueen liikennettä hallinnoidaan Visy Access Gate -kulunvalvontajärjestelmällä, joka on räätälöity palvelemaan alueen logistiikkavirtoja monipuolisesti ja huolehtimaan turvallisesta ja sujuvasta kulkemisesta.

Onnittelut merkittävästä saavutuksesta Suomen metsäteollisuuden historiassa! 🌳

Lue lisää

Asiakkaitamme

Globaalisti paikallinen

Teemme järjestelmätoimitukset yhteistyössä laajan partneriverkostomme kanssa suunnittelusta aina asennuksiin ja käyttöönottoon ympäri maailman.

Perustettu 1994

5 000 000+ Tunnistusta joka päivä

Toimintaa 25+ maassa

Haluatko kuulla lisää Visyn kulunvalvontaratkaisuista?

Ota yhteyttä